Наша мета - забезпечення  якісної інфформаційної підтримки Вашиого бізнесу ! 

О нас

НАШІ ВІДМІННОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

  • Ми згодні надавати послуги без передоплати.

Ви точно розумієте за що Ви платите, тому що оплата здійснюється тільки після виконаних робіт чи наданих послуг та після оформлення акту про надані послуги. Ми довіряємо нашим клієнтам і впевнені в якості наших послуг.

  • Наша організація працює за загальною (не спрощеною) системою оподаткування.

З метою оптимізації оподаткування деякі із аналогічних нам організацій працюють за спрощеною системою оподаткування. Для не бюджетних організацій, як наслідок, Ви не можете приймати ПДВ до заліку по перерахованих коштах. Це означає збільшення Ваших витрат.

  • Ми надаємо повний перелік послуг в галузі ІТ-технологій.

Замовники з якими ми співпрацюємо мають змогу максимально звільнитись від пошуку рішень в галузі використання комп’ютерної техніки і зосередитись на прийнятті управлінських рішень (держані установи) або ведені власного бізнесу. Ми маємо змогу надавати повний перелік послуг в галузі ІТ-технологій, а також маємо партнерські взаємовідносини з іншими надійними підприємствами, які можуть бути залучені напряму або в якості субпідрядників - від придбання комп’ютерної техніки та побудови комп’ютерних мереж – до розробки та експлуатації інформаційних технологій та баз даних.

  • Ми не вимагаємо від Вас оплати, якщо Ви не будете задоволені якістю наших послуг.

В нашому підприємстві працюють кваліфіковані фахівці – ми впевнені в якості та повноті послуг, що нами надаються згідно з укладеними угодами.

Якщо так трапиться, що послуги, які були надані, не задовольнили Вас і Ви відмовитесь платити - НІЧОГО! Ми просто не будемо в подальшому співпрацювати з Вами.

  • Ми гарантуємо збереження конфіденційності інформації до якої можемо мати доступ.

В умови договору з нашими замовниками ми в обов’язковому порядку включаємо пункт про збереження конфіденційності інформації до якої можемо мати доступ. З нами співпрацюють десятки державних установ та комерційних організацій (ми обслуговуємо більше 1000 комп’ютерів), на яких опрацьовується інформація службового або комерційного значення. З нами більше 20 років співпрацюють тому, що ми надійні, передбачувані та ефективні.

  • Ви спілкуєтесь з нашими фахівцями напряму без телефонних секретарів.

У нас відсутній так названий CALL-центр, зателефонувавши в який Вам пообіцяють передзвонити. Ми не примусимо Вас витрачати Ваш час на прослуховування приємних мелодій по телефону. Усі наші фахівці мають мобільні телефони використання яких оплачується підприємством, з ними можливо зв’язатися безпосередньо в будь-яку хвилину протягом робочого дня. Керівництво підприємства протягом робочого дня доступне для спілкування з Вами.

У Вас є претензії до якості послуг або фахівців, які обслуговують Вашу організацію ?

У Вас з’явились ідеї щодо розширення співробітництва з Вами?

З цих та інших питань Ви можете напряму зв’язатися з керівництвом нашого підприємства або головним бухгалтером. Окрім цього, ми завжди будемо раді бачити Вас в нашому центральному офісі.